www.vandrare.se > Om oss

 

>> Skriv ut !

Om oss

Stefan Knutsson
stefan@vandrare.se

Stefan föddes 1982 i Lessebo mitt i glasriket. Eftersom båda hans föräldrar var mycket aktiva scouter växte Stefan upp i skogen. Vid hans första scoutläger var han bara 3 månader. Lägret avslutades med att Stefan döptes mitt i den smålänska skogen.

För Stefan har alltid friluftsliv och musik varit mycket viktigt. Sen många år tillbaka spelar han såväl Klarinett som Piano och Gitarr.

2001-2002 gjorde Stefan sin värnplikt på Gotlands Regemente, P18 i Visby. Det var under den tiden hans kärlek både till ön där vandringen skall genomföras och till hans sambo Lina väcktes.

Nu bor Stefan i Stockholm och studerar på Kungliga Tekniska Högskolan. Han är aktiv i arbetet vid studentkåren och försöker komma ut i skogen så ofta som studierna medger.

 Mikael Nilsson
micke@vandrare.se

Micke föddes 1972 och växte upp i Bankeryd i utkanen av Jönköping. Under hela sin uppväxt var han mycket intresserad av att vara ute i naturen och leva friluftsliv. Skytte och scouting var hans främsta intresse men även Kung-fu var viktigt.

Efter gymnasiet gjorde Micke det som alla friluftsfantaster bara drömmer om. Tillsammans med scoutkamraten Reine Svahn var han först med att vandra Sverige runt. Vandringen var 5500 km lång, tog 6 månader och resulterade i ett Guinness Rekord.

Nu arbetar Micke inom verkstadsindustrin och bor tillsammans med sonen Adam i Taberg. Han är ledare i Månsarp Scoutkår och tar alla
chanser han kan för att få komma ut och vandra.